by Balling cph | Om os
53
page,page-id-53,page-parent,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

Om os

IMG_8899

Det var egentlig lidt af et sammentræf, der førte til begyndelsen på by Balling cph i 2014. Under en rejse til London falder jeg over de lækreste håndklæder og køber et par stykker med hjem. Min hustru finder dem lidt mærkelige – men vores datter, Emilie, ser straks fordelene ved dem.

Vi har for ganske nyligt opdaget, at Emilie er særligt sensibel ved berøring og at nogle tøjmærker og særlige stoffer kan være lidt af en udfordring for hende. Det skal helst føles rart. Og her kommer de ”lidt mærkelige” håndklæder – også kendt som Pestemal – ind i billedet. Bløde og lækre og lige velegnede som håndklæder som tæpper til at svøbe om sig på en kølig dag.

Jeg måtte straks bestille flere hjem og får kontakt til familien i Tyrkiet, der også sælger håndklæderne i London. Fem dage senere befinder jeg mig til det første møde i Tyrkiet, et større parti tages med hjem til afprøvning og tests i Danmark. I dag – blot et halvt år senere – er de skønne håndklæder nu på vej ud i de danske hjem.

Det hele var Emilies idé – med en diagnose som atypisk autist, kan det være svært at finde ud af, hvad der skal blive af én som voksen og hvordan man som diagnosebarn vil blive opfattet ude i den store verden. Måske fremtiden og udviklingen kan sikre, at vi kan drive vores lille familievirksomhed, så der ligger en sikker fremtid og  venter på Emilie og hendes bror?

Derfor bærer firmaet også navnet ”by Balling cph – Embrace Life”. Balling er efternavnet på min hustrus side – en hyldest til mine elskede børn og hustru, som betyder alt for mig. ”Embrace Life” stammer fra en tyrkisk tatovering, som betyder at omfavne livet. Det må vi sige, at vi gør, med alt hvad det bringer med sig i lyst og i nød. En opfordring til alle jer derude om at elske livet, uanset hvad og hvilke udfordringer det bringer – det vigtigste er at man er rask og har sin familie i behold!

Ud over at udbrede kendskabet til de enestående håndklæder, ønsker vi at rette fokus på alle de børn og voksne, som går rundt med en diagnose. Tabu og fortielse er ikke vejen frem. Det er vigtigt med anerkendelse, omsorg og kærlighed!

Vi håber derfor at du vil bruge et par minutter på at læse om vores produkter. Tak fordi du fandt vej til vores hjemmeside.

Bedste hilsner

Familien Balling Jyde

Thomas Jyde
Head of creative

 

Firmaer vi samarbejder med

J C Photography – Jill Christina

Julius Valentiners Vej 5
2000 Frederiksberg C
mobil + 45 24 62 84 01
www.jillchristina.dk
email Christina@Jillchristina.dk

Kokholm Alstrøm Production

Nørrebrogade 220, 2tv
2200 København N
www.kokholmalstrom.dk
email we@kokholmalstrom.dk